AANBOD

Precies wat je nodig hebt

Als het goed wordt gedaan, doorbreekt social media bepaalde barrières. Of ik nu een uur of een jaar met je samenwerk, ik help je om oprechte verbindingen te leggen en te laten zien dat er zoveel meer in je bedrijf zit dan dat het op het eerste gezicht lijkt. Blader hieronder door mijn diensten.

Journaling

JOUW VERHAAL

Een van de belangrijkste onderdelen van het fundament van jouw organisatie. Het verhaal. Jouw verhaal. De positionering en de boodschap die als een rode draad door al jouw communicatie heen gewoven zit. Je drijfveren, bestaansrecht en toekomstvisie. Wat zijn jouw drijfveren? Waar staat jouw organisatie voor? Heb je kernwaarden? Wat straal je uit? Hoe staat het gesteld met het fundament van jouw communicatie?

Heb je nog geen krachtig verhaal of twijfel je over jouw huidige verhaal? Geen zorgen. We gaan samen aan de slag om te zorgen dat jij straks een sterk verhaal hebt staan waarmee je jouw gehele branding en content uit kunt rollen. Hier alvast een beknopte indicatie van de inhoud van dit proces.  

balazs-ketyi-FeuEg-8XlA8-unsplash.jpg

JOUW BRANDING

Jouw branding is een belangrijk middel om een krachtig verhaal vorm te geven en zo aan de wereld te laten zien wat je komt brengen. Jouw organisatie heeft een imago. Wellicht sluit jouw gewenste imago niet helemaal aan bij het beeld dat men daadwerkelijk van jouw organisatie heeft.

Door middel van een doordachte en consistente huisstijl die aansluit bij jouw verhaal kun je hierop inspelen. Je kunt je onderscheiden van andere spelers in jouw werkveld, herkenbaarheid creëren bij je doelgroep en veel efficiënter te werk gaan wanneer jouw huisstijl stevig staat.

Mis je eenheid? Klopt het complete plaatje nog niet helemaal? Tijd om jouw branding te gaan finetunen. We gaan opzoek naar de juiste uitstraling waarmee jouw verhaal het best tot zijn recht komt en gaat stralen. Gebruik het spiekbriefje om te kijken hoe het met jouw branding gesteld staat.

brands-people-Ax8IA8GAjVg-unsplash.jpg

JOUW STRATEGIE

Jouw branding is een belangrijk middel om een krachtig verhaal vorm te geven en zo aan de wereld te laten zien wat je komt brengen. Jouw organisatie heeft een imago. Wellicht sluit jouw gewenste imago niet helemaal aan bij het beeld dat men daadwerkelijk van jouw organisatie heeft.

Sta mij toe de touwtjes in handen te nemen en te ontdekken hoe je social media aanpakt op de manier die het meest logisch is voor jouw bedrijf. Samen gaan wij opzoek naar de sleutels tot effectief social media verkeer voor jouw bedrijf. 

malte-helmhold--PUJMwxPp8I-unsplash.jpg

JOUW CONTENT

Eenheid en dus herkenbaarheid. Misschien wel het belangrijkste element bij de creatie van jouw content. Je wil ervoor zorgen dat jouw doelgroep je gaat herkennen. Dit doe je door consistent jouw huisstijl door te vertalen in de creaties die je de wijde wereld in stuurt. Wanneer je niet consistent bent en dus geen eenheid uitstraalt, zal er verwarring bij je doelgroep ontstaan en laat je niet de gewenste indruk achter. 

Hoog tijd om aan de slag te gaan en jouw eigen sausje over die content heen te gaan gooien!